Nieuwe locatie Gelderlandshow!!

De Gelderlandshow blijft doorgaan !! Nadat wij op 2 januari ’20 te horen hebben gekregen dat de vertrouwde hal in Wijchen niet langer beschikbaar was is met stoom en kokend water een zoektocht gestart naar een nieuwe locatie voor de op een na grootste kleindiermanifestatie die ons land kent. En wij zijn er wonderwel in geslaagd !! Van 11-13 december kunnen wij terecht in de echt fraaie Metropole Hal in Druten.

Deze hal biedt vele voordelen ten opzichte van “Wijchen”

– We zitten nog wat centraler in het land
– We hebben nu een werkelijk fraaie hal met uitstekend licht
– We hebben een fraaie gelegenheid voor het nuttigen van een drankje en een hapje
– We hebben met 5000 m² nog eens 1000 m² meer ruimte dan in Wijchen, dus kan er het door het NBS Bestuur zo vurig gewenste “duivenplein” worden ingericht en er is ook ruimte voor de nodige stands
– Er is ruimschoots voldoende parkeergelegenheid

– De Gelderlandshow is een gemengde show en daardoor komt er veel publiek op af wat onze kleindierenhobby zo hard nodig heeft, want onbekend maakt onbemind. De afgelopen twee jaren heeft de Gelderlandshow bewezen een grote show met 4000 dieren uitstekend te kunnen managen. De datum is natuurlijk een belangrijk voordeel, de hoenders en duiven zijn volledig door de rui, de knagers zitten er optimaal bij. In 2020 wordt de Gelderlandshow voor de 60e keer georganiseerd, iets wat reden is voor het bestuur om iets speciaals voor alle inzenders te gaan doen. Hierover informeren wij u later !!