Nieuwe locatie Gelderlandshow

26-05-2021:

Het is lange tijd stil geweest rondom de Gelderlandshow en dit heeft  alles te maken met de perikelen rondom de locatie waar wij ons 60 jarig jubileum willen gaan vieren.

Net voor oudjaar 2019 kregen wij van de eigenaar van de vertrouwde hal in Wijchen te horen dat hij deze hal had verkocht en eigenlijk binnen 10 dagen hadden wij een nieuwe locatie te Druten gevonden. Maar ook hier achtervolgde het noodlot ons, als gevolg van de corona crisis heeft de eigenaar van deze hal onlangs besloten om deze niet meer te verhuren voor evenementen. Dus opnieuw op zoek en wij zijn uitgekomen bij de mooiste en grootste hal die wij ooit hebben kunnen gebruiken voor onze show.

Van 16-18 december 2021 wordt de 60e editie van de Gelderlandshow gehouden in Hart van Holland te Nijkerk waar wij 5600 m² vloeroppervlak ter beschikking hebben en wij de show kunnen voorzien van diverse stands en een uitgebreid horecaplein, verwarmd en wel.

Zoals u kunt zien is het inkooien op woensdag 15 december 2021, de keuring op donderdag 16 december en de show van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 december, waardoor u op zondag weer rustig thuis kunt genieten van al het moois wat u heeft ingezonden.

Hart van Holland heeft ten opzichte van “Wijchen” diverse voordelen :

  • Nijkerk ligt bijzonder centraal in Nederland
  • Hart van Holland is met een vloeroppervlak van 5600 m² ruim 1800 m² groter dan “Wijchen”, waarmee wij niet alleen veel meer dieren kunnen huisvesten, maar ook de gelegenheid kunnen geven aan nevenactiviteiten en andere stands
  • Er zijn 1000 gratis parkeerplaatsen
  • Er is een ruime en verwarmde horeca gelegenheid

Waarom is de Gelderlandshow voor u als inzender een goede keuze om dieren in te zenden ??

  • Op de eerste plaats is de 98e NBS Bondsshow bij ons onder gebracht, tevens het provinciaal kampioenschap van de KLN. Iets waar wij bijzonder trots op zijn en een ideale gelegenheid om uw mooie dieren te laten zien aan publiek uit binnen- en buitenland..
  • De datum van de show, 16-18december 2021 en deze datum is voor onze dieren de geschikte datum bij uitstek, al uw dieren zijn in optimale conditie !!
  • De show sluit op zaterdag, dus u kunt op zondag samen zijn met partner, familie en/of kinderen
  • De Gelderlandshow is een gemengde show, ook andere diergroepen zijn ruimschoots vertegenwoordigd en dergelijke shows trekken nu eenmaal heel veel meer publiek dan een show waar alleen maar hoenders of konijnern zijn te zien. En meer publiek betekent wellicht ook nieuwe liefhebbers in onze mooie hobby !!
  • De Gelderlandshow biedt een prijzenpakket zoals geen enkele andere show u zal en kan bieden. Bij een inschrijfgeld van €  5,50 wordt liefst 60 % weer als prijzengeld uitgekeerd aan de inzenders en per dier wordt maximaal één prijs toegekend, uitzonderingen daar gelaten. Dit voorkomt een opeenstapeling van ere prijzen op één dier.