Gelderlandshow 2021 Geannuleerd

Ondanks al ons enthousiasme om het 60-jarig Jubileum van de Gelderlandshow te organiseren, hebben wij, afgelopen weekend met pijn in het hart een moeilijke keuze moeten maken.

De vogelgriep zagen wij als een tegenslag, maar motiveerde ons ook om door te gaan. Echter de huidige omstandigheden in de samenleving baren ons grote zorgen. Doorgaan met alle voorbereidingen met in het achterhoofd alle onzekerheden die Covid-19 en de daarbij behorende maatregelen, ons na 4 december gaan brengen, is helaas geen optie.

Zelfs iets simpels als het ’s avonds inbrengen van de dieren is bij een (eventuele) verlenging van de huidige maatregelen niet mogelijk, omdat een evenementen-accommodatie verplicht haar deuren om 18.00 uur moet sluiten.

Een Nationale Tentoonstelling, waarbij een bondstentoonstelling ondergebracht, heeft een aantal zekerheden nodig. Echter, aangezien er op dit moment te veel onzekere factoren zijn, waar wij geen vat op hebben, hebben ook wij moeten inzien dat wij niet anders kunnen dan onze Gelderlandshow af te gelasten.

De inzet en enthousiasme van vele vrijwilligers is voor ons de motivatie om er in 2022, driemaal scheepsrecht van te maken! Wij nodigen u dan ook uit om in 2022 ons 60-jarig Jubileum met ons te vieren!

Wij willen u allen hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen!
Voor nu spreken wij de wens uit, blijf allen gezond.
Gezondheid is ons grootste goed.

Tot ziens op de 60e Gelderlandshow in 2022!